Shiro Bunka Santoku

Shiro Bunka Santoku

Knivarna är tillverkade i Seki City, Japan. Seki är känt som knivarnas huvudstad och ca 47% av Japans knivtillverkning sker i den lilla staden i närheten av Osaka.

Satake Cutlery heter fabriken som tillverkar dessa knivar. Fabriken ägs och drivs av Mr Yasuhiro Satake själv. Fabriken har varit igång sedan 1947.

Japanska knivar är traditionellt tillverkade av hårdare stål än västerländska knivar och slipas i en lägre grad vilket gör att knivarna känns och faktiskt är vassare än västerländska.

Handdiska och handtorka knivarna noga efter varje användning. Förvara dem helst på en magnetlist, då håller de i generationer. Underhåll med strigel och slipa upp dem på våtsten vid behov.

Denna knivmodell kallas för Bunka Santoku (japansk kockkniv/grönsakskniv) och har en bladlängd på 20 cm. Kniven har ett mycket hållbart ABS-skaft och bladet är tillverkat av Molybdenum Stainless Steel.

Storlek: 36 x 7 x 2,5


Priser
Minsta antal: 1 st
Antal 1 7 30
Pris/st 440,00 423,00 406,00

   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

Svart


Totalt pris kr

Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Shiro Bunka Santoku
st

   08-453 54 80
   lotten@ffprofilreklam.se



Satake

Satake arbetar ständigt med att bibehålla hög kvalitet och värna om en fortsatt hög kundnöjdhet. Vi säkerställer kvaliteten i samarbete med välkända svenska kockar. Satake producerar premiumprodukter för privata hem och professionella kök som skapar matlagningsglädje.


Visa samtliga produkter från Satake
Artikelnummer SSHO260
Storlek 36 x 7 x 2,5
Vikt 0.275 kg
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.